Personvernerklæring

Personvernerklæring og opplysninger om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Trysil Bike System samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Når samler Trysil Bike System inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss dersom du søker jobb hos oss eller sender oss en e-post. Vi samler også informasjon om de som besøker våre nettsider. Ved å hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre redusert brukeropplevelse. 

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?


Webanalyse

Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics på våre nettsider. Dataene som samles inn er basert på cookie- og IP-informasjon. Google Analytics setter en 1.partscookie hos alle besøkende på nettstedet. Google oppbevarer bruker- og hendelsesdata i 26 måneder. Denne perioden tilbakestilles ved ny aktivitet, f.eks. ved at brukeren besøker nettstedet på nytt. Dataene som lagres omfatter ikke User-ID.


Annen cookiedata

Nettsiden har sporingskode fra Facebook (Facebook piksel). Facebook-pikselen samler inn 5 typer data. Dette inkluderer IP-adresse, Facebooks egen cookie og hendelser som brukeren gjør (konverteringer). Pikselen støtter også innsamling av egendefinerte data som konverteringsverdi, i tillegg til såkalt “Avansert matching” med e-post, adresse mm. Egendefinerte data er ikke aktivert på Trysil Bike System. 


Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål: 

– For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

Via Google Analytics utarbeider vi anonym statistikk som hjelper oss å forstå hvordan hjemmesidene brukes. Eksempel på slik statistikk kan være informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra og på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt. 

Målrette og personalisere markedsføring

Trysil Bike System bruker informasjon fra Facebook piksel og Google Analytics til målretting og tilpassing av annonser

Vil du ikke motta personaliserte Facebook-annonser kan du melde deg av her

Avmelding fra Google


Hvem har tilgang til opplysningene?

Trysil Bike System deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne.

a) Når andre utfører tjenester på våre vegne

 

  1. b) Ved mistanke om lovbrudd

Vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.


Du har rett til å vite hva vi vet om deg

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og du kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt. Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg.


Si gjerne i fra

Dersom du mener at vi har brutt personvernregelverket har du mulighet til å klage til Datatilsynet.


Oppdaterte vilkår

Trysil Bike System forbeholder seg retten til med jevne mellomrom å kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Denne erklæringen ble sist oppdatert 30.03.2021.

Trysil Bike System
Vestsidevegen 50
2420 Trysil

Telefon: 62 45 70 30
E-post: ordre@bikesystem.no

Personvernerklæring
Sosiale medier
Vil du vite mer?
Copyright © 2021 Trysil Bike System.

Driftet og utviklet av glåme